Olajválasztó

Információk az ACEA C5 bevezetésével kapcsolatban

Szeretnénk tájékoztatást adni Önnek az ACEA C5 specifikáció bevezetéséről. Ezenkívül arról, hogy az A1/B1 specifikáció 2016 óta már nem belistázott az ACEA által. Az ACEA A1/B1 specifikációt még az olajtermékekre vonatkozóan 2018 decemberéig hirdethetik.

Az ACEA C5 specifikáció olyan olajokat ölel fel, amelyek alacsony viszkozitást biztosítanak az üzemanyag-hatékony alkalmazásokhoz, továbbá kompatibilisek a fejlett kipufogógáz utókezelő rendszerekkel. Ezen specifikációban az alacsony viszkozitású olajok SAE osztályai nem korlátozódnak az xW-20 olajokra, mint az ACEA A1/B1 esetében. Ennek következtében az A1/B1 specifikáció el is avult.

Az alábbi táblázat bemutatja az innovációt. Az ACEA C1-C4-hez képest az ACEA C5 olajok alacsonyabb HTHS viszkozitása kiemelkedő, így ezek az olajok rendkívül alacsony viszkozitású olajok. Alacsony viszkozitású olaj esetén a nagyobb üzemanyag-fogyasztás nagyobb hatékonyságot eredményez. Az alacsony HTHS értékek miatt az ACEA C5 nem kombinálható más ACEA szabvány jóváhagyásával. (kattintással nagyítható)

ACEA táblázat

Az Ultra magas teljesítményű TITAN Supersyn F Eco-B SAE 5W-20 olaj teljesíti az ACEA C5 specifikációt és megfelel az M111 FE európai fogyasztási teszt követelményeinek, 3,6%-os üzemanyag-megtakarítással. A magas üzemanyag-takarékosság mellett az olaj még jó hidegindítási és alacsony olajfogyasztási tulajdonságokkal rendelkezik.

Az alábbi táblázat bemutatja a TITAN Supersyn F Eco-B SAE 5W-20 új profilját.

Eco-B approvals

Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk további információért.

Keresés
Termékek

Termékkategória szerint

Felhasználók szerint

Olajszaki válaszol

Olajszaki automata váltók

VW Golf VII 2.0 TDI DSG. Az automata váltó feltöltési olaj mennyisége érdekelne. ...

Válasz >

Olajszaki autósoknak

Opel Astra G autómba szeretnek Önöktől motorolajat vásárolni. A Titan GT 1 Pro Flex 5W-30-at választottam. Ha Önök szerint is megfelelne, kérdezném, mint magánszemély, vásárolhatok-e Önöknél és mennyibe kerülne a 4L. ...

Válasz >

Olajszaki autósoknak

Szeretném megtudni, hogy milyen váltóolajat javasol, Suzuki Swift 99', 1000 cm3-s autóba. Van egy liter bontatlan Titan Sintofluid 75W-80 olajam kimaradva, ha lehet ehhez vennék még. Ja és mennyi kell bele? ...

Válasz >

Olajszaki Agrifarm

Váltó olajat szeretnék pótolni. Kérem mondja meg, hogy a TZ4-K-ban hol lehet olajat cserélni! ...

Válasz >

Olajszaki autósoknak

2004-es Renault Modus 1.5 dci 63 kW, 200 ezer km! Az autóban nincs részecskeszűrő. Milyen olajat használjak? ...

Válasz >

Válaszok megtekintése
Tegye fel kérdését az Olajszakinak!írja be a képen látható kódot: captcha

Compliance

Compliance eset bejelentése »